Mad og Sundhed

Vejrtrækningsproblemer

Har du vejrtrækningsproblemer?

Mange mennesker lider af vejrtrækningsproblemer, selvom de fx aldrig har røget en eneste cigaret eller fået anden gift i lungerne. Men hvad er så problemet? Det kunne fx være, at du har oplevet for mange fortrydelser i dit liv, som har sat sig i lungerne.

Fortrydelser er dine lungers fjende

I gennem hele dit liv oplever du sikkert mange fortrydelser, og det kan du ikke undgå. Livet er ikke altid en dans på roser, og nogle gange vil du komme ud for noget, der gør livet svært for dig. Det kan bl.a. give dig en masse fortrydelser, som giver vejrtrækningsproblemer. Fortrydelser er nemlig dine lungers og immunforsvars fjende nummer 1. Heldigvis kan det behandles.

Tag Beliefshiifters uddannelsen

Vil du gerne gøre noget godt for dig selv og for dine vejrtrækningsproblemer, bør du virkelig overveje Beliefshiifters udannelse, der både inddrager Theta healing, Access Consiousness og Shamanismen. Alle disse former for behandling løser dit lungeproblem ganske let. Theta healing er det bedste værktøj til at arbejde med dig selv, dine problemer, sorg, især fortrydelse, som virkelig sætter sig i kroppen og skaber en stor ubalance hos dig. Du lærer at ændre dine energier, dine overbevisninger og dine følelser, så de ikke længere arbejder imod dig, men med dig. Alle de oplevelser, din krop har været igennem, bliver lagret i din krop og gør, at din krop kan udvikle forskellige udfordringer – fx vejrtrækningsproblemer.

Er du blevet nysgerrig på, hvad uddannelsen kan gøre for dig, kan du se meget mere hos beliefshiifters.dk.

Vis mere

Relaterede artikler

Close