Computer og IT

Google ads med skarpt

Få google ads med skarpt

Hvis du er på udkig efter en kreativ og anderledes tilgang til reklame, skal du ikke lede længere end til Skarpt. De er et bureau, der kan lide at gøre tingene anderledes, og det kan ses i deres markedsføring. De er åbne og ærlige og lader folk komme helt tæt på arbejdslivet på et lille bureau og deres iværksætterrejse.

Hvert år laver de et såkaldt “Year In Review”, hvor ejeren Morten fortæller om rejsen med Skarpt og hvordan udviklingen og året er gået. Se det og lær dem bedre at kende.

Leder du efter en anderledes form for reklame? Tjek Skarpt ud.

De er et bureau, der kan lide at gøre tingene anderledes, hvilket også afspejles i deres markedsføring. De er åbne og ærlige og lader folk komme helt tæt på arbejdslivet i et lille bureau og deres iværksætterrejse. Hvert år udgiver de en “Year In Review”-video, hvor ejer Morten fortæller om Skarpt’s rejse og om, hvordan det forgangne år er gået. Se den og lær dem bedre at kende.

Leder du efter et reklamebureau, der gør tingene anderledes? Så skal du ikke lede længere end til Skarpt.De er et kreativt bureau, der kan lide at gøre tingene anderledes. Hvilket også afspejler sig rigtig godt i deres egen markedsføring. De er åbne, ærlige og lader folk komme helt tæt på os, arbejdslivet på et lille bureau og deres iværksætterrejse. hvert år laver de et såkaldt “Year In Review” hvor ejeren Morten fortæller om rejsen med Skarpt og hvordan udviklingen og året er gået.

Vis mere

Relaterede artikler

Close