Mad og Sundhed

Få mad ud af huset til dit næste event

Der er altid tusind ting, der skal ordnes, når man skal planlægge et event. Det ændrer sig ikke, om der er tale om et bryllup, konfirmation, fødselsdag eller barnedåb – Der er altid en masse forberedelse. At købe mad ud af huset kan spare dig for en masse besvær og en masse tid. Når man skal samle en stor mængde mennesker til en begivenhed, kan det tit virke uoverskueligt også at skulle tænke over maden, der skal serveres. Det bliver endda endnu værre, hvis man selv skal stå for at lave maden, som kan være utroligt tidskrævende. Derfor er det altid en god idé at få mad ud af huset. I Aabenraa i Sønderjylland findes der et sted, som leverer kvalitetsmad ud af huset.

Et bredt udvalg

Det kan være sin kunst at finde frem til, hvad menuen skal bestå af til sin begivenhed, og der er altid tusind ting at tage hensyn til. Der er ofte gæster, der ikke kan lide fiske, eller også har du måske inviteret en vegetar, som skal have særbehandling. Ved at få bragt mad ud af huset kan du få hjælp til at finde den helt rigtige menu, som kan blive leveret til din dør. På hjemmesiden http://www.cccenter.dk/da/catering/mad-ud-af-huset/ kan du bestille mad fra Compass Catering, der altid sørger for at sammensætte en række lækre buffetforslag, som du kan vælge fra, når du skal planlægge dit event. Der kan findes menuer til enhver lejlighed, og de leverer alt fra brunch til frokostarrangementer og til goumert aftenbuffet.

Noget til enhver smag

Ved at bestille mad fra Compass Catering kan du få mad til alle størrelser. De tilbyder et bredt udvalg af fisk og skaldyr og kød i al almindelighed. Samtidig bliver maden altid tilberedt af friske råvarer, som sikrer, at du får den bedste smagsoplevelse. Menuen bliver konstant tilpasset årstiden, og godt håndværk og klassiske køkkendyder er altid i højsædet.

Vis mere

Relaterede artikler

Close