Mad og Sundhed

Bliv gladere for kroppen med lipocontrast

Glad for sig selv og kroppen

Det er vigtigt for ens velvære, at man er glad for sig selv. Nogle gange er det dog sådan, at man ikke er tilfreds med ens udseende, og derfor har man det heller ikke særlig godt med sig selv. Hos bodyshape-esbjerg.dk finder man en klinik, som tilbyder den nye teknologi lipocontrast – tryk her for at vide mere omkring denne nye metode. Hvis man syntes, at man har nogle fedtdepoter, som man ikke rigtig kan komme af med, så kan dette være løsningen.

Frysning af fedtet

Her arbejder man med de områder, som man ikke selv er tilfreds med. Det kan være, at man ønsker at benytte sig af lipocontrast på ens mave, lår, ryg, hofter eller et helt andet sted. Denne teknologi hjælper en med de problemområder, som man har. Når man vælger at benytte sig fedtfrysning, så gør man brug af en metode, hvor der sker en reduktion af fedtpuderne. Denne metode er smertefri, hvilket anses som en klar fordel.

Både for mænd og kvinder

Uanset om man er mand eller kvinde, så kan man gøre brug af denne type behandling mod de genstridige områder med uønsket fedt. Her finder man en klinik med lipocontrast erfaring, som gerne vil hjælpe med at fjerne det uønskede fedt væk fra de pågældende områder. Så prøv prøv lipocontrast her og oplev, hvordan man reducerer noget af fedtet. Nogle gange kan det nemlig være svært at opnå de ønskede resultater på egen hånd. Derfor kan dette være en yderst god og effektiv løsning til ens problem.

Hvordan er effekten?

Når man vælger at bruge denne metode, som et led i at reducere noget af ens fedt på nogle bestemte områder, så kan man få forskellige effekter. De fleste vil dog opleve, at omkring en tredjedel af de fedtceller, som er blevet behandlet, er forsvundet efter en behandling. Så der er en stor effekt.

Vis mere

Relaterede artikler

Close