Familie og Børn

Vaccination og ondt i armen

Jeg ved at der er flere i min bekendtskabskreds, der har haft ondt i deres arm efter Corona vaccinationen – mange har kun haft det nogle enkelte dage, mens andre har haft det i flere uger og nogle igen, har det stadig. Det er ikke småting, vi har måtte finde og i under Corona pandemien, og den anbefalede vaccination – ja, man var jo nærmest udenfor det sociale liv, hvis man havde en anden mening omkring Corona og vaccinationerne, men for mig, var Corona pandemien en naturlig oprydning i vores overbefolkning af jorden, som alle de andre pandemier der har været. Vi ved stadig ikke hvilken effekt eller bivirkning vi har eller har fået efter denne omgang med Corona og vaccinationerne.

Healing af smerter i skulderen

Det kan skyldes mange ting at man har fået ondt i skulderen, og nogle får ondt efter at have fået en indsprøjtning, der hvor der er stukket – det vigtige er, at det skal gå over i løbet af et par dage, og hvis ikke, siger de kloge, kontakt din læge. Nu er jeg ikke den store tilhænger af læger, det jeg hører de fleste gange jeg har været ved lægen, tag dette medicin, tag disse piller når smerten kommer. Det kan jeg jo som patient jo ikke stille mig tilfreds med, og jeg har da også søgt på ondt i armen efter vaccination og fået andre alternativer end at fylde mig med medicin. Beliefshiifters.dk kan afhjælpe nogle smerter via noget der hedder Theta behandling og vaccination healing.

Vis mere

Relaterede artikler

Close