Familie og Børn

UskyldensHjerte og Reiki Healing

Når vi er ude af balance med os selv, så kan det være nyttigt at finde en vej til at finde sin balance igen – Her er vi mennesker meget forskellige, og her i vesten går vi nok mere til en læge eller psykolog frem for en healer som man gør i østen. Jeg selv tænker at vi kan lære rigtig meget at den kinesiske måde at tænke på – og måske er tiden ved at være inde til at den vestlige kultur kan inddrage noget af den kinesiske kultur. Der kommer flere og flere alternative klinikker frem, som praktiserer den traditionelle kinesiske medicin. Jeg selv blev meget positiv overrasket over at der på Uskyldenshjerte.dk blev udbudt Qi Gong og Reiki-healing. Se det var noget jeg kunne bruge – jeg er nemlig ikke til den vestlige medicinering for symptombehandling.

Reiki Healing hos UskyldensHjerte

Jeg tror man skal have prøvet Reiki healing før man tror på at det virker. Men jeg kan sige – DET VIRKER. Jeg oplevede det for første gang i Italien på en skiferie, hvor jeg bare ville have en massage, og fandt en Reiki massør. Nøj hvor blev jeg overrasket – ude at vide hvorfor, begyndte jeg at græde, da hans hænder lå mellem skulderbladene – en ubalance som blev healet. Da jeg så flere år senere kom i ubalance igen, tog jeg fat på UskyldensHjerte og her fik jeg igen en skøn Reiki healing og en forløsning af noget der havde sat sig fast på mine meridianer – efterfølgende lavede jeg Gi Gong og har det godt.

Vis mere

Relaterede artikler

Close