Familie og Børn

Trivsel i skolen

Der er en del børn der ikke trives i deres skole, og det kan der være mange årsager til. Det kan være svært at finde ud af hvorfor ens barn ikke trives i skolen, og der er da heldigvis også fokus på denne del fra skolernes side af. Min er faring er, at der ofte kan ligge en grund fra forældrenes side af, jeg hører ofte forældre sige, jeg er stresset, det har været en hård dag, det har været besværligt med den og den kollega osv., dette kopiere børnene måske, og får derved også en dårlig dag i skoen, når børnene så kommer hjem, kan de hoppe med på den lidt nedadgående spiral, og bliver ofte anerkendt på deres dårlige dage i skolen. Lige her er det en ændring i familiens kommunikation der skal til, således at børnene ikke slæber forældrenes negative holdninger med i skolen.

Børns trivsel i skolen er vigtig

Det er vigtigt at børn trives når de skal og er i skole, det er deres arbejdsplads, og det er her de skal lære en masse, og sørge for at de får så megen læring som muligt. Jeg hører ofte mit barn trives ikke i skolen, og naturlig reagerer forældrene på det, når barnet kommer hjem og siger jeg har det ikke godt i skolen. Læreren er efter mig, eller de andre børn kan ikke lide mig. Mange gange kan problemet løses ved at man tager en udefra kommende person med ind i klassen der kan observere hvad der sker.

Vis mere

Relaterede artikler

Close