Uden kategori

Tag en fantastisk dag for hele familien i slotsøbadet

Er du vild med vand, og må det også gerne være sjovt, mens du er afsted. Så er Kolding Slotsøbad det helt rigtige sted for dig og hele familien at tage hen. Klikker du dig ind på hjemmesiden ssbad.dk kan du nemlig se mere om, hvilke fantastiske overraskelser, der venter jer i Kolding. For det er virkelig en skøn oplevelse fordele familien at tage afsted til. Her finder du alle mulige forskellige aktiviteter at give sig til. Derfor skulle der også være noget for hele familien at underholde sig med, og der er garanti for en mega fed dag, hvis I tager afsted alle sammen sammen.

Noget for alle at give sig til

Hos Slotsøbadet finder du som sagt en masse forskellige aktiviteter at give dig til. Du kan blandt andet tage i fitnesscentret, som også høre med til aktiviteterne. Eller prøve Danmarks første Spraypark, en spændende aktivitet som helt sikkert kan få et grin frem på læberne. Her skulle der altså være garanti for, at kunne få en par timer til at gå. Perfekt til de dage, hvor vejret alligevel er for kedeligt til at hænge ud uden for. Og måske derfor også endnu mere oplagt til dage, hvor der skal lidt ekstra underholdning til at holde den gode stemning.

Få mere af alt det praktiske information her

Har du brug for alle de praktiske informationer, så klikker du dig ganske simpelt bare ind på hjemmesiden her, hvor du finder alt det, som du har brug for at vide. Her kan du også forberede den perfekte dag med masser af sjov i en af Danmarks vådeste vandland. Der er i hvert fald garanti for sjov for hele familien, og derfor er det også bare med at komme afsted, så snart man har muligheden for det. Du finder selvfølgelig det hele beliggende i hjertet af Kolding, og det er derfor også nemt at komme til, selvom man kommer lidt længere fra og skal køre dertil.

Vis mere

Relaterede artikler

Close