Uden kategori

Slankende shapewear fra Satana


Mange kvinder har nok ting ved deres krop de ikke er så tilfredse med. Måske er der lige lidt for meget mavedelle, eller måske hænger lårene lidt. Derfor er der også flere og flere kvinder der bruger shapewear, som er tætsiddende, udglattende og slankende undertøj og tøj.

Hvis du leder efter godt shapewear, kan du prøve at kigge hos satana.dk. De har et godt udvalg af shapewear produkter, lige fra BH’er til slim jeans og slankende leggins.

Vælg efter din kropstype

Når du skal vælge, hvilken slags shapewear du ønsker dig, skal du først tænke på hvad man ønsker at fremhæve ved ens naturlige krop på bedste måde. Det gælder om at kende sin kropsform, er du f.eks. pæreformet, har du behov for en anden slags shapewear end hvis du har timeglasfigur.
Overordnet gælder det om at fremhæve de bedste sider, og her kan shapewear virkelig hjælpe dig.

Shapewear skal være komfortabelt

Selvom shapewear naturligvis er tætsiddende og opstrammende, skal det også være komfortabelt. Det skal være til at holde ud at gå med, og f.eks. er det vigtigt det er åndbart.

Få kropsglæden og selvtilliden tilbage

Med et godt shapewear kan du fremhæve de ting du elsker ved din krop, og skjule de mindre ønskede områder. Det gør for de fleste at de føler sig bedre tilpas, og f.eks. kan vælge tætsiddende kjoler, når de er til fester, uden at bekymre sig om uønskede deller – helt uden at skulle bruge oceaner af tid med hård træning eller ulidelige sultekure.

Produkter hos Satana

Hos Satana findes der et godt udvalg af shapewear til forskellige behov. Her er f.eks. det slankende bælte Miss Belt, som får dig til at se tyndere ud. Der er også trusserne Incredible Curves, som er trusser med fyld på bagdelen. Eller hvad med en superlækker stram sort kjole? Den vil smyge sig tæt om dig, og få dig til at fremstå lækker slank.

Vis mere

Relaterede artikler

Close