Familie og Børn

Sirup til kaffe og pandekager fra Kaffeexpressen

Nu købte jeg godt nok lidt forskellige sirup til min kaffe, for at få en lidt anderledes smag når nu jeg blev kaffetørstig og havde brug for lidt sødt i. En dag kom mine børnebørn og sagde, skal vi ikke lave pandekager som de gør i USA, og så spise dem med Sirup på, du har jo så mange forskellige smage mormor. Som sagt, så gjort. Det var en super god oplevelse for både børnebørnene og mig, de fik deres sirup på pandekagerne og jeg fik den smagsvariant jeg ville i min kaffe, og alle var glade. Så selvom man siger sirup til kaffen, så er der mange andre muligheder for at anende den dejlige sirup. Jeg bruger den for eksempel også i min madlavning, hvis der lige skal tilføjes lidt sødt og en bestemt smag.

Sirup som sødemiddel

Man behøver jo ikke altid bare brug sukker eller kunstig sødemiddel for at få kaffen til at smage sødt. For Sirup søder nemlig lige så meget som honning. Og nu hvor man kan få sukkerfri sirup, så feder det jo heller ikke, hvis man er bange for det. Jeg er glad for at jeg blev gjort opmærksom på kaffeexpressen.dk for hvor har de gjort min kaffe oplevelse meget mere varieret efter at jeg har købt sirup hos Kaffeexpressen. Det er nemt at bestille og det kommer hurtig efter man har bestilt, så jeg har heller ikke det store lager af sirup stående, for ved jeg kan få noget nyt hurtigt efter bestilling.

Vis mere

Relaterede artikler

Close