Uden kategori

Rekruttering til forskningsprojekter

Som slutbruger, kan jeg meddele, at det ikke altid er nemt at følge med i hvilke forskningsprojekter der findes, og hvor man mangler deltagere til et givent forsknings projekt. Heldigvis findes der en hjemmeside der hedder forskningnu.dk hvor man til tider kan finde mange spændende forsknings projekter hvor man kan deltage, hvis man vil give sit bidrag til forskningen og blive klogere på deres resultater. Forskningnu.dk danner bro mellem bro og forskningsprojekter og forsøgsdeltagere. De seneste par år, har det været rigtig svært for forskerne at finde forsøgs deltagere til deres projekter, grundet Corona pandemien – her har det været en stor hjælp at kunne følge med på forskningnu.dk og tilmelde sig, nu jeg ikke var Corona ramt.

Forskningnu.dk arbejder hurtigt og effektivt

Da jeg tilmeldte mig en af deres projekter, kan jeg fortælle at det gik hurtigt med at der blev fulgt op på min henvendelse som deltager. Jeg har nu selv været gennem nogle forskellige forskningsprojekter fra ForskningNu, og jeg kan kun varmt anbefale forskere at anvende dem til at rekruttere forsøgspersoner til deres projekter – for er de nået ud til mig, så er jeg sikker på at de også når ud til mange andre der kunne være interesseret i at hjælpe forskningen videre i deres forskning. Jeg selv syntes det har været yderst interessant at deltage og være med, og jeg får en masse indsigt i disse projekter efterfølgende, når forskningsprojektet er færdigt. Så for mig at se, er det en win win situation for både forsker og forsøgspersoner.

Vis mere

Relaterede artikler

Close