Uden kategori

Ny tandprotese fra professionel tandproteseklinik?


Tandprotese – del- eller hel-udgaven? Er man ved at være træt af ikke at have den samme tygge- og bidefunktion, som før man mistede nogle tænder, er det måske på tide at få en professionel tandtekniker til at vurdere “situationen”. Det er faktisk ret så utroligt, hvor hurtigt man vænner sig til ikke at besidde en optimal tygge- og bidefunktion. Det er dog ikke tilrådeligt at vente for længe. For det første risikerer man skader på gummerne. For det andet kan det give skævhed i kæbepartiet, ligesom det kan gøre det svært at rengøre områder, hvor der helt eller delvist mangler naturlige tænder.

Grundene til at en forholdsvis stor gruppe har svært ved at booke en tid hos en tandtekniker til en samtale og forundersøgelse, er som oftest de følgende to. Den første er ganske enkelt tandlægeangst. Ikke så få lider af decideret angst for at sætte sig i en tandlægestol. Den anden er bekymring for regningens størrelse. Det er ærgerligt, for der er nemlig råd for begge dele. Vel og mærke hvis man vælger en professionel og seriøs tandproteseklinik.

Hos Tandprotesehuset har man stor erfaring på området. Man tager sig al den tid, der skal til for at gøre den enkelte klient tryg og rolig. Her er den første forundersøgelse gratis. Det er den behandlingsplan, som man på det tidspunkt får forelagt også. Hvad enten man har brug for en delprotese eller en hel tandprotese, er det muligt at søge tilskud til tandprotese. Det skal man søge hos kommunen. Personalet i Tandprotesehuset er meget gerne behjælpelig med ansøgningen. Man udfærdiger ganske gratis et økonomisk overslag over behandlingen til kommunen. Herudover hjælper man gerne med at udfylde et ansøgningsskema, så man ikke selv skal bruge tid og energi på det. På Tandprotesehuset.dk kan man læse meget mere om både klinikken, personalet og den delprotese eller helprotese, som man måske skal have fremstillet.

Vis mere

Relaterede artikler

Close