Uden kategori

Masser af udfordringer? Deltag i Nordic Race


Nogensinde overvejet at deltage i et Nordic Race forhindringsløb? Er tilværelsen ved at være lidt kedelig og forudsigelig? Så er det måske nu, at man skal have udfordringer i hverdagen? Det kan være svært at bryde med dagligdagens monotoni, hvis man ikke har et godt alternativ. Nordic Race kunne måske være dette alternativ, som skal være med til at bryde ensformigheden og give de udfordringer, som nok skal gøre en ende på den passivitet, som meget nemt sniger sig næsten upåagtet ind i manges liv. Er man egentlig glad for at bevæge sig, holder af løb, og er man ikke bleg for at udfordre sig selv og sin fysiske og psykiske formåen? Så burde man helt sikkert lade det komme an på en prøve at deltage i det spændende løb i København.

I løbet af de seneste 5 år har mange danskere deltaget i forhindringsløbet. Der er tale om et løb på en specialdesignet motocrossbane på 5-6 km. Undervejs vil man møde diverse typer forhindringer af forskellig sværhedsgrad. Der er virkelig tale om et fantastisk arrangement, som er en oplevelse for både deltagere og publikum. Banen er nemlig særdeles overskuelig, og man kan som publikummer nemt se, hvad der foregår og dermed heppe og huje på udøverne. Dem er der heldigvis mange af. Da der kun er plads til et begrænset antal deltagere, handler det derfor om at være ude i god tid, hvis man vil med til en event. Der arrangeres nemlig ikke kun løb i København, men mange andre steder i landet.

Nordic Race sørger bevidst for at komme ud af hovedstaden og sætte banen op i flere byer spredt over det meste af Danmark. Synes man ikke, at man er i den fysiske form, som man anser for nødvendig, hvis man skal deltage, kan man finde en oversigt over træning i det fri på Nordicrace.dk. Hvorfor ikke gå ind og se, om der skulle være et sted i nærheden? Det benytter stadigt flere sig af, når de har tid og lyst.

Vis mere

Relaterede artikler

Close