Uddannelse og Ledelse

Man kan løse meget med whiteboards

Du drømmer ikke om, hvor mange løsninger der er blevet undfanget på et whiteboard gennem tiden!

Det kan jo være et, du har købt fra https://nordiskgroup.dk/produkter/whiteboard/, og når man tænker på, hvad man kan ende med at løse eller finde frem til på sådan et, om man er alene eller i en gruppe, så er det gode penge, der er givet ud.

Det kan lyde højtravende, men det kan jo ikke udelukkes, at en medicinsk forskning har nået sit endelig resultat på sådan et whiteboard, mens man har lavet forsøg ved siden af.

Dog er det ikke sikkert, det lige er noget, som ender med at udføre, men mindre kan også gøre det; for så længe det har stor betydning for dig, så er det jo vigtigt nok, selvom resten af verden måske ikke kan se det.

Du har måske set krimier på nettet, hvor man bruger en opslagstavle med nåle og tråde, hvor man sætter billeder op, spor og andet og forsøger at skabe forbindelser, så man kan danne sig et overblik – noget lignende og måske mindre alvorligt kan man også gøre med ety whiteboard, for den slags informationer kan man ikke have i hovedet alene.

Du vil hurtigt vænne dig til at bruge et whiteboard

Det er nemt at bruge et whiteboard, for det er endnu nemmere end med en kridttavle, og sådan en lærte de fleste af os at benytte, da vi var små og gik i folkeskolen.

Nu bruger man måske et lokale med et whitebord på ens studie, hvor man skriver alt nødvendigt op på tavlen, som er et samlingspunkt for din studiegruppe.

Senere kommer man nok til at lære et whiteboard bedre at kende og bruge dets mange muligheder, når man skal arbejde på en arbejdsplads og præsentere nøgletal, smide en kampagnefilm op på tavlen ved hjælp af en computer eller bare præsentere et nyt slogan.

En god præsentation kan stå og falde med, hvad man gør det med, og her gavner det altid at bruge et whiteboard.

Vis mere

Relaterede artikler

Close