Familie og Børn

Lej en Soundboks2 til gadefesten

Nu kan man leje en sound boks 2 til diverse arrangementer, hvor man bare vil have en god højtaler der virkelig kan gengive musikken ordentligt. Det gode ved en Soundboks2 er, at der ikke hører ledninger til – det vil altså sige, at selv jeg kan få det til at virke efter få sekunder. Jeg fik den dejlige opgave at være arrangør for vores havefest i år, så kan jeg lære at holde min mund med at musikken, underforstået højtaleren, ikke lød særligt godt. Så i år var det så mig, der skulle finde en ordentlig højtaler et eller andet sted, som var let at montere og hvor det så også bare lød godt. Nu var det jo ikke lige sådan at jeg havde en storslået Soundboks2 stående hjemme hos mig selv, eller kendte nogen der havde en jeg kunne låne, så jeg måtte lige ud på nettet og lede lidt.

Sound boks udlejning

Det var faktisk en genial ide jeg havde fået med at gå på nettet, for jeg fandt ud af at jeg hos soundboksudlejning.dk kunne leje en af disse Sound bokse til havefesten, og så til kun 350 kr. – åhh, min aften var reddet, jeg havde fundet løsningen med musikken via soundboksudlejning. Jeg skyndte at sende en forespørgsel på booking af denne Sound boks, og ganske kort tid efter, fik jeg et positivt svar, at det kunne jeg godt. For mig var det en super god oplevelse, Soundboks2’en kom til tiden, og der var ingen slinger i valsen, og alt virkede perfekt.

Vis mere

Relaterede artikler

Close