Elektronik

Lad der være lys..

Indret med lysarmatur

Skal du indrette nyt køkken eller bad, og er du ikke så meget til hængende lamper eller små spotlys. Så er lysarmatur det rette valg i din indretning. Et lysarmatur kan give rigtig god belysning under køkkenskabene og over køkkenbordet. De kan også være gode til virksomheder, med mange og store lokaler der kræver belysning.

Lyskilderdirekte er en webshop med et stort udvalg af lysarmatur til fordelagtige priser. Her kan du se held udvalget af lysarmatur og andre former for lyskilde. Alle lysarmatur ved Lyskilderdirekte er LED af professionel og høj kvalitet.

Kvalitets pærer og lyskilde til din belysning

LED belysning er den bedste belysning der findes og Lyskilderdirekte tilbyder et bredt udvalg af LED pærer. Der forhandles pærer og lyskilder fra Noxion, Ledvance og Philips. Indenfor pærer er der alt fra LED pærer til halogenpærer, til retropærer og lysstofrør.

Er du på udkig efter en lyskilde, behøver du ikke søge med lys og lygte, da Lyskilderdirekte har et stort udvalg af lyskilder. Dine belysningsønsker kan efterkommes med alt fra paneler til spots, til downlights og high-bays.

Webshoppen kan benyttes af både private og virksomheder, og der ydes mængderabat ved større ordrer, og der er altid hurtig levering, af pærer, lyskilde og lysarmatur, inden for 2-3 arbejdsdage.

Spar penge i hjemmet med LED

Hvis du skifter dine gamle pærer ud med LED pærer, kan du hurtigt se ændringer i dit energiforbrug. Du behøver heller ikke købe pærer til din belysning lige så ofte, da LED pærer holder rigtig længe. Hvor almindelige glødepærer holder ca. 1000 timer, så holder LED pærer ca. 15.000 timer – så kan du vist selv foretage regnestykket? Det bliver til en stor besparelse, hvis du skifter pærer i enhver lyskilde i dit hjem. En anden fordel ved LED pærer er kvaliteten af lyset, der får farverne til at se mere ægte og naturlige ud.

Vis mere

Relaterede artikler

Close