Service og økonomi

Lån penge

Lån udenom banken

Går du med drømme om lidt mere luft i økonomien og dagligdagen? Eller drømmer du om hus og have, men siger banken nej? Så er et lån udenom banken noget for dig.

Lån, selvom banken siger nej

Det kan være meget frustrerende at få nej på nej i banken – om så lånet skal gå til en ferie, en ny bil, et boligkøb eller andet. Hos simpel kredit vurderes din situation ud fra din økonomiske historik, din nuværende og dine fremtidige muligheder. Det vil sige, at simpel kredit laver en helhedsvurdering, hvor bankerne ofte holder sig mere til et snevert perspektiv. At låne uden om banken er ikke nogen dårlig idé, hvis du låner de rigtige steder. Simpel kredit giver dig fx samme sikkerhed som ved et realkreditlån, og du er samtidig helt fri for bidragssatser.

Få hurtigt svar, om du kan låne

Har du været igennem en ansøgningsproces i banken, ved du, at det kan tage virkelig lang tid, før du får svar. Skal du bruge pengene her og nu, hjælper det ikke meget på hovedpinen. Hos simpel kredit får du svar inden for et døgn. Når du modtager tilbuddet, er du aldrig bundet af noget, før du har accepteret. Derfor kan du sagtens ansøge om et lån og have tid til at læse alle betingelser igennem, før du reelt siger ja til noget.

Hos simpel kredit har du mulighed for at låne med både fast og variabel rente, og løbetiden kan være helt op til 20 år. Hvad du synes er bedst, kan faktisk lade sig gøre.

Vis mere

Relaterede artikler

Close