Uden kategori

kurser og kompetenceudvikling


Førhen gik man i skole til man var 15 år og så tog man ud på arbejdsmarkedet for at få noget erfaring. Man var på en arbejdsplads i et par år og arbejdede sig til bedre stillinger med den erfaring man havde fået på tidligere arbejdspladser. Sådan er det ikke længere. Man kan ikke længere klarer sig på arbejdsmarkedet kun med folkeskolen afsluttet. Det kan være man kan beholde sit job hvis man går med til at tage et par kurser, men skal man ud og finde nyt arbejde kan det være næsten umuligt uden en masse kurser til at erstatte de gymnasielle uddannelser som mange unge i dag kan søge job med. De unge for at vide at de skal have en uddannelse for at kunne få job og det går det kun sværere for alle. Det er slet ikke en dårlig ting at have et land med rigtig mange dygtige unge mennesker, men det er ikke alting det er lige godt for. Hvis man, som så mange andre, ikke tog en længere uddannelse som ung kan man, kan man i stedet for at gå igang sent og være færdig sent, tage kurser og på den måde blive ligeså dygtig som de nye studenter.
På ibc tilbyder de meget forskelligt, men en af tingene er at man kan komme på kursus. Der er mange forskellige ting at tage kurser i, men uanset hvad kompetenceudvikling er en rigtig god idé, hvis man vil kunne mere. Det kan være du har mere viden end du lige er klar over, men ikke ved hvordan du skal bruge den. Du kan lære hvordan du bedst bruger din viden i forskellige sammenhæng og du udvikler samtidig ny viden.
Kurser kan aldrig være spild af tid, for selvom du søger et arbejde hvor det kun er nogle af kurserne du skulle bruge, har du stadig tilegnet dig en hel masse egenskaber som du ikke havde tilegnet dig på naturlig vis, hvis du ikke havde gået på kursus. Der er så mange forskellige slags at det endda kan være svært at vælge. De fleste er dog styret imod bestemte jobområder. Man behøver ikke vide lige præcis hvad man skal lære for at begynde at lære noget. Mange starter på kurser indenfor noget bestemt og vælger at specificere det senere, når de har en bedre idé om hvad det hele handler om.

Tjek hvilke spændende kursur du kan tage på kurser.ibc.dk

Vis mere

Relaterede artikler

Close