Sport og friluftsliv

Kom på en kanotur på gudenåen i Skanderborg

Der findes mange smukker steder i Danmark

Der findes rigtig mange smukke steder i Danmark så hvis man får lyst til at se det danske landskab så skal man helt sikkert også kigge forbi Skanderborg. I Skanderborg er der en helt speciel og flot natur fordi at Skanderborg befinder sig i søhøjlandet. Dette betyder at der ved Skanderborg er en helt anden natur en andre steder i Danmark og der er massere af aktiviteter i Skanderborg. Kom på kanotur på gudenåen, besøg Himmelbjerget, prøv fiskeri gudenåen samt meget mere. Man kan læse mere omkring Skanderborg på http://www.visitskanderborg.dk/kanotur-paa-gudenaaen. Hvis man vælger at tage til Skanderborg så skal man prøve en kanotur på gudenåen da man på denne måde kommer til at opleve en helt masse af den natur som Skanderborg har at byde på.

Tag på sejlture, vandreture, cykelture og besøg Himmelbjerget

Der er rigtig mange oplevelser i Skanderborg og rundt omkring. Der er massere af muligheder for at tage på vandreture og sejlture hvor man kan komme på kano gudenåen. Man kan også komme til Himmelbjerget og nyde den super flotte udsigt der er fra toppen. Derfra eller andre steder fra kan man tage på flotte cykelture hvor man Der er også gode muligheder for at shoppe og man kan også opleve super lækker gastronomi fra en masse fiskeri gudenåen. Se meget mere på visitskanderborg.dk

Mange forskellige begivenheder

Ved og omkring Skanderborg bliver der afholdt en masse begivenheder både udendørs og indendørs aktiviteter. Hvis man har lyst til at opleve nogle af disse begivenheder eller tilpasse ens besøg til Skanderborg med nogle bestemte events så kig forbi visitskanderborg.dk og se hvornår de forskellige begivenheder finder sted.

For meget mere information se visitskanderborg.dk

Hvis man ønsker mere information omkring hvad man kan opleve ved Skanderborg og om en dejlig kano gudenåen så kig forbi visitskanderborg.dk hvor man kan finde meget mere information om hvad man kan foretage sig af oplevelser ved Skanderborg.

Vis mere

Relaterede artikler

Close