Familie og Børn

Kørekort til de 16-24 årige

Nu er det nok også denne aldersgruppe, der er flest i når vi taler kørekort. Der er i hvert fald mange unge der får deres kørekort inden de bliver 24 år. Men så har vi også alle dem der mister deres kørekort igen, af en eller anden årsag, nogle kører så stærkt, at de får en kæmpe bøde, og skal op til en ny køreprøve, og andre har drukket eller taget stoffer, så de kører uansvarligt. Jeg syntes at det er godt, at man fjerner disse billister fra gaderne, da de jo er til fare for alle os andre der kører pænt. Vi er alle forskellige individer, og har derfor heller ikke brug for den samme køre undervisning. Ung eller gammel, find den kørelærer der passer til dig, og som kan lære dig tingene hurtigt.

Tips-til-koerproeven

Eller Tips til køreprøven. Nu er det ikke lige en skolevogn der vises på billedet, men en glatbane eller kravlegård. Jeg selv fik kørekort for mange år siden, og her var der hverken kravlegård eller glatbane kørsel som der er nu. Jeg fik lov at prøve alt det nye indenfor kørekort, efter et væddemål. Jeg skulle have kørekort til en Mc, så jeg fik mange tips til køreprøve, af min kørelærer, og det var jeg rigtig glad for. Jeg startede i en kravlegård, og jeg er glad for at jeg ikke lige blev sluppet løs på vejene den første gang. Det gav lidt tryghed, og jeg fik kendskab til centrifugalkraften, som blev større jo større Mc.

Vis mere

Relaterede artikler

Close