Uden kategori

Køb nye, fantastiske briller i Lyngby


Skal der snart investeres i et nye par briller, og bor man i København, hvorfor så ikke købe de nye briller i Lyngby? Hos Cornelius K fører man et så spændende udvalg af brillestel, at man ikke kan undgå at blive imponeret. Hvad enten man er til et klassisk og stilrent look, eller man foretrækker et trendy og smart look, så finder man dét og meget meget andet på hylderne i den smukke butik. Straks man træder ind ad døren, fornemmer man en positiv og imødekommende stemning. Det er optikerværtinde Tina Bech, som tager imod, når man skal have briller i Lyngby hos Cornelius K. Det gør hun med et stort smil og meget venligt. Her føler man sig ganske enkelt godt tilpas fra starten af. Og, det er vigtigt. Når man skal vælge nye brillestel, skal det foregå i en afslappet og behagelig atmosfære. På den måde kan man stille og roligt finde frem til netop dét brillestel, som man synes, er det helt rigtige.

Hos Cornelius K er man specialister inden for faget. De 2 ejere af forretningen, Annette Thue Holmstrøm og Daniel back Walin, er uddannet henholdsvis optiker og optometrist. Da sidstnævnte har udvidet med en uddannelse inden for tilpasning af kontaktlinser, er man sikker på at få den bedst mulige faglige ekspertise, hvis man skulle ønske at erstatte eller supplere brillerne med kontaktlinser. Cornelius K ligger centralt på Klampenborgvej 250 i Kgs. Lyngby. Der er ikke tale om en ny forretning. Den har nemlig ligget på samme adresse siden 1952 og er “still going strong”.

Briller er en investering. Som de fleste ved, handler det om at sikre sine investeringer optimalt. Når det handler om briller, så kan det gøres ved at tegne en brilleforsikring. Har man ikke en af slagsen i forvejen, så kan det gøres i butikken. Der er med andre ord flere gode grunde til at handle sine briller i Lyngby. Prøv selv!

Vis mere

Relaterede artikler

Close