Uden kategori

Køb eller leasing af ny bil? Find inspiration her


Findes der noget bedre end at sætte sig godt til rette ved rattet i en ny bil? Det er der mange bilister, der har svært ved ikke at være enig i. Er der tale om en lækker bil, som for eksempel en Mercedes A-Klasse eller en af de mange flotte Renault modeller, ja, så er det lige før, at man kan høre englene synge. Hvis man overvejer at købe en ny bil, bør man naturligvis sikre sig, at man handler hos en seriøs forhandler med et godt udvalg af kvalitetsbiler, og som man kan have tillid til. Hvad hjælper det, at man kan glæde sig over en brandny bil i garagen, hvis man finder ud af, at man har underskrevet en aftale, som man ikke kan genkende, eller hvis man ikke har fået de korrekte oplysninger, inden man satte sin signatur på købs- eller leasingaftalen.

Ejner Hessel er ikke kun Danmarks største bilforhandler. Firmaet er også kendt for på intet tidspunkt at gå på kompromis med hverken seriøsitet eller kvalitet. Her er der med andre ord garanti for såvel professionel og saglig rådgivning som en oprigtig interesse i at skræddersy en individuel løsning til den enkelte kunde. På Hessel.dk kan man se et stort udvalg af de biler, som aktuelt findes på salgslisten hos Ejner Hessel. Og det er faktisk ikke så få. Hvad enten man er på udkig efter en brandny model, eller man foretrækker en brugt, så er der masser af attraktive biler at vælge mellem. Vel at mærke, hvis man er til Mercedes, fx en A-Klasse eller en af de mange andre modeller, Renault, Dacia eller Smart. Det er rigtigt mange, og det er fuldt forståeligt. Med disse mærker får man virkelig meget bil for sine penge. Så er det sådan set underordnet, om man er til ny eller brugt, køb eller leasing.

Hos Ejner Hessel kan de tilbyde flere muligheder og en finansieringsmodel, der er tilpasset den økonomi og det behov, som man har. Kig ind på Hessel.dk og find både masser af inspiration og nogle af markedets lækreste modeller inden for Mercedes og Renault, Dacia og Smart.

Vis mere

Relaterede artikler

Close