Hus og have

Inspiration til skoleudflugter!

Mangler du inspiration til den næste udflugt med din skoleklasse?
Måske ved du ikke hvilke seværdigheder, virksomheder og lignende som er spændende eller hvorvidt om det skal ske i Danmark eller udlandet?
Vi kommer dig til undsætning her, og hjælper dig godt på vej til at få planlagt den næste skoleudflugt, som dine elever vil elske!

Det er selvfølgelig vigtigt at gøre op med sig selv, om det er en skoleudflugt ment som en hyggelig teambuilding tur eller om det skal være en lærerig udflugt, hvor eleverne får en masse læring med tilbage i rygsækken?
Hvis det er en lærerig udflugt som er på tale, så ville det give mest mening at finde noget som appellerer til det fag som du underviser eleverne i.
Men hvis det er en hyggelig belønningstur eller teambuilding for at styrke elevernes bånd til hinanden, så find noget sjovere som en forlystelsespark, et vandland eller lignende – selvfølgelig noget som også appellerer til elevernes alder.

Man kunne herudover overveje, om det skal være en del af en lille skoletur herhjemme i Danmark eller om det skal fungere som en del af en skoletur i udlandet.

God tur!

Vis mere

Relaterede artikler

Close