Hus og have

Industrigulve til et hvert behov

Starter man en ny butik, en restaurant eller skal man som virksomhed have lavet et nyt gulv så skal man have fat i OL Gulves industrigulve, de kan nemlig lave industrigulve, som kan opfylde et hvert behov. Det er lige meget om det skal være til et showroom eller om det skal være lydisoleret gulv til kontoret, så kan OL Gulve klare denne opgave. Gulvet kan have mange funktioner ud over at blive gået på. Det har en stor betydning for rummet og oplevelsen af at være inde i det. Gulv kan give et helt bestem udtryk til et rum f.eks. til en restaurant hvor man gerne vil opnå et bestemt look, som giver en helheds oplevelse, når man som gæst kommer på besøg for at tilbringe en hyggelig aften sammen med dem man holder af.

Få et unikt udtryk i rummet

En butik ville også kunne få gavn af et flotte industrigulve som igen skaber en helhedsoplevelse i butikken, som ønsker at give et bestem udtryk, som måske passer til det, som butikken sælger. Skal gulvet være lyddæmpende kan OL Gulve også lave industrigulve som indeholder flere lag, der kan underminere lyden, når man evt. går på gulvet med sko og lignende. Dette sikre en mere behagelig atmosfære, som sikre at der ikke kommer meget unødig støj i lokalet, hvis der er mange mennekser på en gang. Det skaber mere ro om man vil. Derudover kan industrigulve også leve op til forskellige standarter inde for brænd, ved at lægge brandhæmmende materialer ned i gulvet, så det bliver mere sikkert, hvis der skulle opstå brænd. Det sikre at en evt. brænd ikke så let bliver sprædt i for hold til, hvis der ikke var et brandhæmmende lag i gulvet.

OL gulve søger for alle step i processen lige fra råbeton, primeing til den helt rette overfladebehandling af gulvet. Dette betyder at man ikke selv skal gøre noget hvilket gør opgaven meget let, da man trykt kan overlade den til erfarende fagfolk, som ved hvad de har med at gøre.

Vis mere

Relaterede artikler

Close