Boligindretning

Indretning med wallstickers

Så skal stuen indrettes på ny

Tiden er kommet, stuen skal til at have en ordentlig omgang. Vi skal have nye møbler og den skal indrettes på ny. Min kone har længe overvejet hvad der skal ske og er kommet frem til den beslutning at sofaen, bordet og væggene skal have en omgang. Vi er derfor gået i gang med at undersøge markedet for disse ting.

Sofaen skal være en stor blød flyder hvor hele familien kan ligge og se tv. Bordet skal været et smukt lille marmor bord hvor vi kan have levende lys og blomster stående. På væggen har vi overvejet at få sat wallstickers op.

Valg af motiv på wallstickers

Nu skal vi bare beslutte hvad motivet skal være, og her har vi været mange ideer igennem. Alt fra dyr til alm. kunsttryk. Men valget er faldet på wallsticker by så vi altid kan se på en af de fedeste byer i verden, nemlig New York. Det er en by vi har et specielt forhold til, og som vi har besøgt flere gange. Vi elsker livet i byen, de store huse og de mange forskellige mennekser der lever i byen der aldrig sover.

Vi fandt på sohu-shop.dk et stort udvalg i wallstickers med byer, og her var de helt rette nemme at finde. Vi søgte lidt råd hos deres flinke kundeservice, som hjalp med at angive antallet vi skulle bruge for at få det rette look, samt hvordan vi nemmest satte dem op på væggen. Det var en stor hjælp.

Vis mere

Relaterede artikler

Close