Uden kategori

Hvor kan jeg spille poker henne ?

Jeg elsker at spille poker, alene det at sidde der og holde masken, så de andre ikke kan finde ud af hvilke kort jeg har på hånden. Jeg lærte det af min store bror, og vi spillede altid om penge, ikke de helt store, men bare så man også kunne mærke den kilderen i maven som der kommer, når man er lige ved at vinde puljen. Da jeg googlede poker, kom poker munkebjerg frem. Jeg kender ikke lige dette sted, men alene det at der står poker, så bliver jeg helt tændt med min spille galskab. Jeg elsker, at sidde og studere de andre spillere, og jeg har da også en baggrunds viden omkring vores kropssprog, der gør at jeg nemmere kan se om de andre lyver eller ej, kan jo kun sige at det må være til min fordel, når jeg nu så godt kan lide at spille poker. Jeg har vundet en del penge g3ennem årene, men de er som regel også altid blevet hurtigt brugt igen – hvad kommer let, går let, og det gælder også i mit tilfælde. Jeg vil dog ikke betragte mig selv som en spille narkoman, men det er svært at stoppe når jeg først er gået i gang. Heldigvis er der noget der hedder Rufus, som jeg kan melde mig ind i, når spille galskaben tager mig alt for meget, og jeg plejer også at blokere mig via Rufus når jeg har vundet en del store penge, for at de ikke bare skal tabe dem igen.

Vis mere

Relaterede artikler

Close