Sport og friluftsliv

Hjælp ved barnløshed

Al hjælp er bedre end ingen

Hvis man har problemer med at blive gravid, kan det være en mulighed at opsøge en fertilitetsklinik. Her kan man få hjælp til at finde årsagen til sin barnløshed og derved maksimere chancen for at kunne få børn på naturlig vis. Nogle gange behøver årsagen ikke være stor eller mange, men blot at man skal ændre på sin kost, være meget præcis i forhold til ægløsning eller ændre nogle af sine andre vaner. Der er mange måder, hvorpå man kan hjælpe sin krop til at blive gravid. Hvis selvhjælpen ikke er nok, er der flere forskellige muligheder. Der er i dag rigtig mange par, der får en fertilitetsbehandling, hvor partnerens sæd insemineres ved kvindens ægløsning. Dette kan hjælpe graviditeten, fordi det gøres præcist og nøjagtigt. Derudover er der flere forskellige løsninger som for eksempel nedfrysning af æg, reagensglasbefrugtning og insemination med donorsæd. Se de mange muligheder på https://www.ivf-syd.dk/.

Bliv sæddonor

På fertilitetsklinik i Fredericia er det muligt at tilmelde sig som sæddonor, og det er det, fordi der er mange kvinder, der behøver hjælp til graviditet. Særligt enlige kvinder, der gerne vil være gravide, får tilbudt donorsæd. Det kan muligvis føles mærkeligt ikke at vide, hvor mange børn man sætter i verden, men det man skal huske på er, at det er en fremmed kvinde, der befrugtes og at sæden ellers ville være gået til spilde. Man hjælper andre mennesker med deres barnløshed, og man ved, at de børn der sættes i verden på grund af sin sæd, har gode gener og får et godt liv.

Den gode nyhed

Fertilitetsklinik i Fredericia har gode resultater, og det betyder, at der er mange henholdsvis enlige eller par, der glædeligt kan booke tid til scanning. Barnløshed er ikke et sygdomsstempel men kan være et tegn på, at der er brug for professionel hjælp.

Vis mere

Relaterede artikler

Close