Sport og friluftsliv

Har I brug for lidt organisationsudvikling?

Har I brug for lidt organisationsudvikling?

Er Jeres organisation ved være noget et sted hvor I ikke rigtig kommer videre, der er som om i har nået et steady-state? Så er det måske nu tiden er til at får nogle udefra til at kikke på hvordan der kan ske noget udvikling i organisationen. Firmaet TWI Institut Skandinavien har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at optimere sig selv. Dette sker blandt lean certificering og twi job instruktion. Ønsker du at læse noget mere om TWI Institut Skandinavien og deres arbejde kan du følge linket her om twi job instruktion.

Historien bag det hele

Det hele startede da USA gik med ind i 2. verdenskrig. Deltagelsen i krigen betød at mange soldater forlod landet, samtidig med at det skabte et stort behov for en øget produktion for at kunne være med til at støtte de allierede i krigen. Dette skabte en masse arbejdespladser på fabrikker og i produktionen, men problemet var at mange af de nye ingen erfaring havde. Derfor skabte man træningsprogrammerne twi job instruktion som gik ud på at træne supervisorene i ledelse og uddannelse, og dermed giver dem bedre forudsætninger for at kunne oplære træne de nye ansatte. TWI programmet fik hurtigt stattens støtte, og spredte sig til hele landet, der var en tydelig effekt af det nye træningsprogram.

Hvordan kan det hjælpe din virksomhed?

TWI Institut Skandinavienkan kan hjælpe din virksomhed med at uddanne supervisore og teamledere i din virksomhed, så de har de bedste redskaber til at skabe en god og samtidig effektiv kultur blandt medarbejdere. Målet for samarbejdet med TWI Institut Skandinavien vil være at Jeres virksomhed oplever en forbedring i sikkerheden, kvaliteten og leveringsevnen hos virksomheden, samt at sænke omkostningerne.
Der findes forskellige TWI kurser, hvoraf en af dem for eksempel kunne være problemløsning via lean certificering.

Vis mere

Relaterede artikler

Close