Biler og sjov

Har du en gammel skrotbil, som du ikke længere skal bruge?

Når noget bliver til skrot, kan man godt have en tendens til, at have det stående i alt for lang tid, uden at det reelt set har nogen funktion. Men i stedet for at have en skrotbil stående, og den måske går hen og forurener undergrunden eller p?? anden måde forvolder skade. Så kan man gå ind på hjemmesiden Skrotbil.net, og se hvordan man kan komme af med den, og samtidig få en skrotpræmie for den. Det kan man jo lige så godt.

Så kan du rent faktisk tjene på den

En skrotpræmie er jo selvfølgelig ikke stor nok til at kunne købe en, en ny bil. Men det kan da virke som et plaster på såret. Og når man tager i betragtning, at det alligevel bare er skrot, som står, og ikke har nogen værdi for en. Så kunne det da være værd at overveje. Specielt også, når det er så nemt, at man bare går ind på hjemmesiden, og så kan man være af med den i løbet af meget kort tid.

Genbruger alle reservedelene

Og hvis man går op i miljø og genbrug, så skal man helt sikkert aflevere sin skrotpræmiebil hos skrothandleren. For i stedet for at smide hele bilen ud, så bruger man rent faktisk en masse af de reservedele, som sidder i bilen igen. Der er mange gange, mange af reservedelene som ikke fejler noget. Og som sagtens ville kunne gøre sig i en anden bil. De skal måske bare lige shines en lille smule op. Men når de bliver det, så kan man altså sagtens bruge dem endnu en gang.

Brug skrotpræmien som motivation

Selvom man godt ved, at det er det bedste for miljøet, og for en selv og så videre. Så kan det også mange gange være svært at få sig taget sammen til det. Derfor kan sådan en skrotbil også godt ende med, at komme til at stå i lang tid. Men hvis man lader sig motivere af den skrotpræmie, som ligger og venter på en. Så kan man måske komme afsted.

Vis mere

Relaterede artikler

Close