Hus og have

Førsteklasses isolering med flamingo

Man kalder det “en guldrandet investering med et bedre afkast end både obligationer og de fleste aktier” – samtidig med at man også kan få et statstilskud til investeringen – og det tror jeg på. Energi priserne stiger og stiger, så det er bare med at have sit hus isoleret så varmen ikke slipper ud, for det er som at smide penge ud i luften. Det er altid en god investering at passe sit hus, og gøre det så energivenligt som muligt – mange bruger også sit hus som en pensions investering – og så skal huset jo være til at sælge til den rigtige pris når den tid kommer – det kræver vedligeholdelse og måske efterisolering her og der. Jeg gjorde det at jeg bestilte en mand fra dansk-efterisolering.dk der kom ud og målte hvordan mit hus havde det i forhold til varmeudslip.

Flamingo-isolering som efterisolering

Der var som jeg havde forventet nogle steder hvor der lige trængte til at blive efterisoleret – og her var det godt at se det rødt på hvidt, hvor det var at varmen fløj ud. Da det ikke var den helt store omgang, kunne jeg nøjes med at få pustet disse små flamingokugler ind, som så lagde sig der hvor der manglede isolering. Man har i mange år anvendt isolering flamingo, men det har mere været i fundamentet – som store tykke plader og ikke som små runde flamingo kugler. Dansk-efterisolering.dk lavede et stykke godt arbejde, jeg fik en super god pris, og jeg fik den bedste kundebetjening hele vejen.

Vis mere

Relaterede artikler

Close