Sport og friluftsliv

Erotisk leg


Der vil være rynkede næser og skeptiske øjne, næsten lige meget hvor du nævner erotisk legetøj. Der er en stigma om det, som ikke bør være der. Det ses som noget vulgært udstyr som underkaster enten den ene eller den anden part. Mange ved ikke hvor meget det kan hjælpe ens kærlighedsliv også at have god sex som begge bliver tilfredsstillede af. Det kan være svært at snakke om i et forhold, men det kan også være nødvendigt. Der dukker mange tanker op i hovedet som f. eks. om man overhovedet skal spørge eller hvordan man skal spørge. Man bliver bange for at partneren kommer til at føle at den ikke er tilstrækkelig eller komme til at føle at man siger det fordi man har kedet sig. I mange tilfælde, hvis sagt rigtigt, vil nævnelsen af voksen legetøj dog virke som noget et flirtende eller et frækt tilbud. Det kan være et godt udgangspunkt fordi det virker som et kompliment i stedet for en nedgørelse, og det er nemmere at bygge videre på. Man kan snakke om det i en mere seriøs grad når begge parter har vænnet sig til begrebet erotisk legetøj.

Mange kvinder har svært ved at få en orgasme af naturlig og almindelig sex. Det er hverken hendes egen eller partnerens skyld og der er derfor ingen skam i at tage bruge af hjælpemidler i form af voksen legetøj. Det kan kun blive bedre sex af at begge parter nyder det ligemeget. Det behøver ikke blive mere vulgært eller frækt af at indrage legetøjet, men der er selvfølgelig nogle der får smag for det.

Mange mennesker opdager at de tænder rigtig meget på at finde af hvad det forskellige legetøj kan gøre ved dem. Mange har deres egne personlige fantasier og bliver der åbnet og for udforskningen kan det være at nogle af går i opfindelse. Man kan starte med at købe en vibrator som passer godt til et kostume lidt efter. Derefter kan det være man prøver med en glas dildo eller noget reb. Det er meget forskelligt hvor meget folk lever sig ind i det. Det handler om at finde ud af hvad der virker for dig og dit forhold.

Vis mere

Relaterede artikler

Close