Sport og friluftsliv

Den perfekte terrassevarmer

En beskrivelse af ting til terrasen

Der er mange mennesker, som godt kan lide at være på deres terraser om sommeren, men der er dog også en del som syntes at deres terraser er noget være møg. Der er ikke varmt nok, der er ikke lys nok osv osv. Det kan dog nemt løses, da der findes mange forskellige former af en terrasevarmer, der findes både en, el varme og en infrarød varme. Forskellen er meget simpel, den infrarøde varme bruger infrarøde stråler, og det gør den anden ikke. Hos Solamagicshop sælger de begge slags.

Der er mange diskussioner om hvorvidt, at en el varme er bedst eller en infrarød. Eksperter siger at den infrarøde er lidt bedre til direkte varme, og det er vigtigt da der så ikke går så meget varme til spilde, men ellers er der ikke de store ting, der er lidt forskel på strømforbruget, og hvordan de ser ud.

Mange brugte gas til deres terrassevarmer, men det er ved at gå af mode, da det andet er nemmere og billigere. Det smarte ved gas, er at det ikke kræver “elektronik”, men bare en gas flaske, fra tanken. Hvis man nu fx har lagt el til en el varme, så kan man jo også sætte lamper op, uden det store problem, det er også derfor at mange vælger de “nye” former for terrasevarmere frem for de gamle.

Der er nogle ting man skal overveje når man skal købe en terrasevarmer: Først og fremmest skal man finde ud af, hvilken man gerne vil have, da der jo er lidt forskel. Så skal man finde en god position, da de bliver rimeligt varme, og ikke har det bedst med at stå tæt på brandbart materiale, da der med stor sandsynlighed vil gå ild i det. Så skal man huske, at hvis man køber en der skal bruge strøm, at strømmen også godt kan bruges til andre ting, som fx lys. Man skal dog huske, at det er en smagssag når man snakker om terrasevarmere, da nogle bedst kan lide infrarøde stråler, og andre kan ikke.

Vis mere

Relaterede artikler

Close