Hobby og Dyr

Blomster til enhver tid

Man kender det godt. Fornemmelsen for blomster. Det er altid rart, og især som kvinde, at modtage blomster. At vide at modtageren har købt disse blomster for at gøre en glad. Nu kan man oprette et abonnement, hvor man også kan købe blomster til hverdagene.

Hvis man har lyst til at reducere sit CO2 aftryk, er livingflower.dk et godt bud. Her sælges der bæredygtige buketter, fordi man netop gerne vil tænke på miljøet. Disse buketter holder i minimum 6 mdr., og skal ikke stå i vand. Blomsterne bliver tørret, og kan derfor holde sig i længere tid end almindelige buketter.

Køb et blomsterabonnement

Hvorfor købe blomster?

Det er rart når andre tænker på os. Når vi føler os set, hørt og mærket. Der er mange anledninger og mærkedage, der er værd at fejre gennem et helt år. Blomster er oplagt, og prøv med disse bæredygtige buketter. De kan holde i lang tid, og glæde modtageren i mange måneder frem.

Både ens mand men også ens veninde eller familie kan købe buketter til en som overraskelse eller gave. Mange kvinder bliver glade for blomster, og de pynter i ethvert hjem.

Der er mange fine buketter at vælge imellem. Det kommer helt an på, hvilke blomster man kan lide, og hvilke farver man ønsker. Så tjek webshoppen i ro og mag. Der kan handles 24 timer i døgnet, og her er ingen kø. Vælg en bæredygtig buket, og mærk glæden ved, at disse buketter kan holde længere i vasen end bare en uge.

blomsterabonnement

Vis mere
Close