Familie og Børn

Bevar overblikket ved planlægning af bryllup

Det er altid en god ide at bevare overblikket når man skal til at planlægge noget så stort og personligt som et bryllup – jeg selv ville nødig bare gå i gang uden at have nogenlunde styr på i hvert fald min økonomi, for jeg ville aldrig, som nogle andre, optage et lån i banken for at kunne afholde mit drømme bryllup – så for mig, ville jeg have afsat et eller andet beløb, så jeg ikke bare tonsede derudad. Nu er jeg ret god til den økonomiske del, når jeg planlægger noget, så lige her ville det ikke gå galt – men når det så er sagt, så ville jeg sagtens kunne komme til at glemme nogle vigtige ting til et bryllup – da jeg ikke lige er den type der sætter mig og sætter mig ind i hvad det vil sige der skal til et traditionelt bryllup – eller utraditionelt bryllup. Derfor var jeg mega glad for weddii.com hjemmeside, hvor jeg blev guidet igennem de forskellige ting man bare skal huske.

Planlæg bryllup

Nogle bruger en fremmed person til at arrangere deres bryllup, netop for ikke at glemme noget, og for at få gode ideer, men det koster jo også, så hvorfor så ikke bruge disse penge på noget der kunne give en anden oplevelse – og så selv, ganske gratis bruge den wedding planner der er hos Weddii – det gjorde vi, og jeg kan kun varmt anbefale den, og jeg kan garantere at man kommer hele vejen rundt, og får et super dejligt bryllup.

Vis mere

Relaterede artikler

Close