Sport og friluftsliv

Benyt teltudlejning til forårets konfirmation

Hvis man har en søn eller datter, som skal konfirmeres til næste forår og endnu ikke har booket et lokale til festen, så kan man med fordel vælge teltudlejning. Der er flere fordele ved at vælge teltudlejning. Teltudlejning fyn er for det første en god og billig løsning. Der er flere forskellige telte, som man kan vælge imellem. Der er også mulighed for at vælge diverse ekstra produkter til, når man lejer teltet.

De ekstra produkter, som man kan tilvælge er blandt andet gulv, varmeblæser, stole, borde, service og meget mere. Har man nogle særlige ønsker til festtelt eller ekstra produkter, så er man meget velkommen til at rette henvendelse til firmaet. Der er mulighed for både at komme i kontakt med firmaet telefonisk eller over mail. Sender man en mail til firmaet angående leje af telt, så kan man være sikker på at få svar tilbage senest 24 timer efter henvendelsen.

Få råd og vejledning til valg af partytelt

Hvis man ikke selv har forstand på, hvilket et af de mange partytelte man skal vælge, så kan det være en god idé at få råd og vejledning af personalet i firmaet. Personalet kan være behjælpelige med at give informationer om de forskellige festtelte og vejlede om, hvordan man kan indrette teltet. I firmaet har de mange års erfaring inden for teltbranchen, så uanset om henvendelsen drejer sig om størrelse på telt, gode råd i forbindelse med opsætning, indretning i forhold til borde og stole, så er personalet altid parate til at komme med gode råd og vejledning.

Få hjælp til at sætte teltet op

Når man lejer et telt igennem firmaet, så er der flere muligheder. En mulighed er, at firmaet bringer teltet og man selv sætter det op, en anden mulighed er at man selv henter teltet og selv sætter det op, en tredje mulighed er, at firmaet bringer teltet og at de sætter det op. I forbindelse med konfirmation kan der være rigtig meget og se til, så hvis man ikke er den største gør-det-selv type, så kan man med fordel få firmaet til at sætte det op. I firmaet har de mange års erfaring, så man kan være sikker på, at opsætningen sker hurtigt og sikkert.

Vis mere

Relaterede artikler

Close