Sport og friluftsliv

Storpigetøj

Jeg har lige opdaget et fantastiske mærke som heder Zhenzi. Det fremhæver mine kurvede former på en helt ekstraordinær måde. Tøjet sidder som det var syet til min krop, og det føles så fantastisk at have på. Jeg behøver ikke længere at skjule mine runde former i løstsiddende tøj. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i dametøj fra Zhenzi. Det var ekspedienten i butikken, der foreslog mig, at prøve noget tøj i dette mærke, og gudskelov for at jeg gjorde det.

44

Zhenzi laver både lingeri i store størrelser og almindeligt tøj i store størrelser. Det næste jeg skal prøve fra deres kollektion er et sæt undertøj. Jeg har udset mig et sæt i mintgrøn, det er bare så flot. Jeg bliver altid nødt til at købe lingeri i store størrelser pga min vægt.

Efter juleferien har jeg tænkt mig at starte på slankekur, jeg vil nemlig gerne smide et par kilo, inden jeg skal til Mallorca i vinterferien. Det er endnu en anledning til at købe lidt lækkert tøj til mig selv, som jeg skal have med på ferien. Jeg må hellere købe lidt sommertøj hjemmefra for jeg tør ikke regne med, at de sælger tøj i store størrelser til kvinder på Mallorca. Jeg har det bedst med at have noget nyt tøj end på ferie, for så får det ekstra godt med mig selv. Nogle vil nok mene at jeg er lidt perfektionistisk hvad angår min påklædning, men det er jeg lige glad med. Vigtigst er det at jeg føler mig godt tilpas i det tøj jeg har på. Nu tror jeg at jeg vil udse mig lidt lækkert sommertøj som jeg skal have med på min fremtidige vinterferie.

Vis mere

Relaterede artikler

Close